افزودن و حذف اکانت ها

 

قبل از اضافه کردن اکانت اینستاگرام خود و روشن کردن ربات ، حتما یک ایمیل و شماره موبایل به اکانت اینستاگرام خود اضافه کنید تا در صورت تعویض رمز شما توسط اینستاگرام امکان بازیابی آن وجود داشته باشد .

.

وارد صفحه داشبرد شده و روی دکمه “اکانت جدید” کلیک کنید. مانند تصویر شماره ۱

در صفحه جدید باز شده، در قسمت “نام کاربری”، آی دی اینستاگرام خود و در قسمت “رمز عبور”، رمز اینستاگرام خود را وارد کنید و روی دکمه “اضافه کن” کلیک کنید. توجه داشته باشید که رمز عبور شما تنها برای اتصال ربات به اکانت شما مورد استفاده قرار خواهد گرفت و حتی مدیریت سایت نیز، رمز عبور شما را مشاهده نخواهد کرد.

پیغامی به شما نمایش داده خواهد با عنوان زیر:

خطا ! اکانت شما نیاز به تایید امنیتی اینستاگرام دارد . لطفا یک بار از طریق سایت https://instagram.com یا گوشی موبایل وارد اکانت خود شوید ، و دسترسی ربات را تایید فرمایید ، سپس دوباره اکانتتان را در سایت ما وارد کنید.

برای تایید امنیتی ساده ترین روش این است که وارد برنامه اینستاگرام در گوشی خود بشوید و اکانت خود را باز کنید. به محض باز کردن اکانت خود در گوشی پیغامی مانند تصویر شماره ۲ ملاحظه خواهید کرد، روی دکمه سبز “its was me” کلیک کنید و دوباره در داشبرد ربات در قسمت اضافه کردن اکانت جدید، مجددا “نام کاربری” و “رمز عبور” خود را وارد کنید و دکمه “اضافه کن” را کلیک کنید.
حالا اکانت اینستاگرام شما به صفحه داشبرد ربات اضافه شده است.

.

برای حذف اکانت به صفحه داشبرد ربات مراجعه کنید و روی فلش کوچک گوشه در سمت چپ در بالای اکانتی که قصد حذف آن را دارید کلیک کنید، مانند شکل شماره ۳٫

روی “حذف اکانت” کلیک کنید.

اخطار جدی !

حذف اکانت موجب پاک شدن کامل شارژ باقی مانده و حافظه ربات خواهد شد ، حافظه ربات اکانت شامل فعالیت ها ، آمار ها و کسانی است که توسط ربات فالوو شده اند. پاک کردن ربات برگشت ناپذیر خواهد بود و با اضافه کردن مجدد اکانت حافظه ربات از نو ساخته خواهد شد.

چنانچه قصد دارید بعدا از ربات استفاده کنید به هیچ وجه اکانت مربوطه را حذف نکنید تا عملکرد ربات و آمار ها حذف نشود. اگر برای مدت طولانی تصمیم به عدم استفاده از ربات گرفتید و نگران رمز عبور خود شدید، میتوانید رمز عبور خود را تغییر داده و دفعه بعد از منویی که با کلیک روی همان فلش کوچک در گوشه چپ اکانت باز شد، “ورود مجدد” را انتخاب کنید و مجددا رمز عبور خود را برای فعال کردن ربات وارد کنید.

 

پشتیبانی